Tiineysröntgen

Perjantaina käytiin Livetissä tiineysröntgenissä ja ottamassa vika herpes-rokote. Himppusen verran jännitti tämäkin etappi, sen verran monesta tapauksesta olen viime aikoina kuullut, joissa ultrassa näkynyt pentumäärä oli röntgeniin mennessä pienentynyt radikaalisti. 

Kuvia joutui jännittämään vielä normaalia pikkaisen kauemmin, kun Koronan takia Hikka vietiin kuvattavaksi ilman minua. Ikuisuudelta tuntuneen odotuksen jälkeen tuli kuitenkin huojentava tieto, että kuvissa näkyi viisi pupsia (ja että Hikka oli hurmannut kaikki jakamalla pusuja ja huomiota hoitajille kuvien ottamisen välissä). 

Huh, ei oltu hävitetty ketään matkasta! ❤️Nyt ei ole enää muuta tehtävää kuin odottaa kärsimättömästi pikkuisten maailmaan putkahtamista. Kovasti siellä jo ainakin liikehditään!


Hikka on edelleen aikalailla oma itsensä, ei ole mitenkään erityisemmin rauhottunut odotukseen eikä myöskään ole levoton tai hermostunut. Lämpöjä olen mittaillut torstaista lähtien ja ovat vielä tätä kirjoittaessa pysyneet tasaisesti 38 pinnassa. 

Itse olenkin sitten jo ihan hermoraunio, joten toivon ihan älyttömästi, että Hikka hoitaa homman niin, ettei minun panosta tarvita lainkaan...