Viimeiset 2 kk pikakelauksella

Niin se vain projekti sai tältä osin päätöksensä viime torstaina, kun viimeisinkin pentu lensi pesästä ja kotiin äitinsä helmoihin jäi vain pieni Pupu -tyttönen. Ja toisaalta nyt se vasta alkoi, niin ihanaa päästä seuraamaan pentujen elämää ja matkaa! Mikä parasta, kaikki jäivät enemmän tai vähemmän lähietäisyydelle. 

Mutta miten tänne päästiin?

Pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen, torstaina 17.9., alkoi tapahtumaan. Hikka söi hyvällä ruokahalulla loppuun asti, mutta muutoin muuttui levottomammaksi ja tukalammaksi iltaa kohden. Minna saapui hätiin joskus kuuden maissa ja siitä eteenpäin vain odoteltiin malttamattomina. 

Hieman ennen puoltayötä syntyi ensimmäinen pentu, merle tyttö (23.50, 270g) . Oli sen verran jumissa, ettei olisi ilman Minnan apua tullut ulos. Seuraavana tuli sitten tumma merle poika (00.00, 265g) ja seuraavan päivän puolella fawn merle poika (01.11, 282g), fawn poika (02.10, 259g) ja vielä viimeisenä fawn poika 2.20 (240g). 


Pennut saivat Facebookkiin oman sivun, johon dokumentoin matkaa marsuista koiranpennuiksi ja olen nyt niin laiska, että tyydyn linkittämään vain sinne: 

https://www.facebook.com/ooubrainhiccups/

Pennut virallisesti: